NU HÄNDER DET SAKER

Galleriet på hemsidan ligger fortfarande under utveckling. Men det har hänt mkt och bilder har blivit inlagda =)
Hur jag lyckas o gör kan jag knappt svara på själv haha.. Då jag satt uppe halva natten för att få en länk att fungera, trodde när jag satte mig igen att jag nu hade lite koll. Men NOT så det var bara att leka sig fram igen haha... Tror jag ska fråga Magda hur den biten egentligen fungerar... Men det som finns fungerar ju och då blir man lite glad ju =)

                                                                www.blackpearls.se

HEMSIDAN

Äntligen har jag nu fått ner hemsidan på vår dator,  kan nu göra lite uppdateringar och ändringar =)  Hädanefter så kommer det med andra ord hända en del..

Välkomna in säger vi =)

www.blackpearls.se

FOTOGRAFEN NATALIE

Igår var det Natalie som lagt beslag på kameran. Är ju faktiskt inte lätt för en 7- åring att hantera en systemkamera ;) 

Självklart ska även dessa bilder läggas ut och ingen tvekan om att även hon kan








SOVPLATSER

Vi vet ju att hundar kan välja konstiga sov platser och liggställningar, nu har även vår dotter Natalie lyckats =) Det är absolut inget fel på hennes kreativitet i alla fall haha...

Vill man inte längre sova i sin säng är det ju bara göra om skrivbordet till en ny sovplats =)




MALMÖ VALPUTSTÄLLNING

Lite av vårt farsdagsfirande gjorde vi bla på Malmö valputställning. Inget vi ville missa då många av våra vänner skulle vara där o ställa =)

Vi minglade runt bland ringarna och kollade in många andra fina raser, speciellt dobberman ;) Vi är ju före detta ägare till denna rasen och de har fortfarande en stor plats i våra hjärtan.

Något Natalie fastnade för var freestyle och hon hade kunnat sitta där i timmar. Ja och få henne att sitta still är inte alltid lätt haha.. ( ni kan själv gissa vad hon tränade när hon kom hem ? )  Vi fick se lite av ekipagen som ska tävla nu i Stockholm och jag kan inte mer säga .- GRYMT DUKTIGA!!!!


               ÅSA & MISCHA! Så stiliga ni är båda två ;)

     

                       





         







Ja det var vi gjorde på farsdag haha... Absolut inte! Det blev som vanligt en lyckad dag men som var kryddat med ngt extra ;) Natalie gav sin pappa presenter och lite finare middag blev det idag.. JAPP ÄRTSOPPA MED FLÄSK haha NOT!


TITTA SÅ SÖT JAG ÄR




SKA JAG ELLER INTE???

JA DET ÄR FRÅGAN....



JA DET ÄR VÄL LIKA BRA ATT TUGGA.....



VAD SKA VI GÖRA NU?

Är detta ett tecken på att hundarna vill ut och bli aktiverade eller?  Vad tror ni? =)










HÖST PROMENAD I BOKSKOGEN

Ja idag bestämde jag mig för att ta hundarna till skogen, tog därför bilen ut till bokskogen och där bestämde jag mig för att ta en runda på 2.6km. En runda som jag brukar ta då det finns bra platser att ta av från stigen och där då hundarna kan få vara lösa och busa av sig, träna balansen och även få leta upp godis som matte har gömt väl haha =)

Blev en kanon runda med härligt höst väder och sedan fick jag med mig två trötta hundar hem.. Kan ju inte bli bättre!


                      BORIZ POSERAR UPPE PÅ STOCKARNA


                            FULL FART PÅ TYSON

     


                        TYSON KOLLAR IN UTSIKTEN


                           BALANSEN ÄR DÄR INGET FEL PÅ


                               TITTA SÅ FINT JAG SITTER

     
 BORIZ LETAR GODIS        BORIZ IN ACTION              MER GODIS

        





                              TITTA JAG ÄR EN TVÅBENT





UTSTÄLLNING I VÄXJÖ

Redan på torsdag packade jag bilen och begav mig med Tyson & Boriz till Moheda där vi skulle övernatta hos Magda "Dogbytes" Men jag kan inte påstå att det blev en trevlig bilkörning. Först var det bara regn o blåst, som sedan växlades om till snö och jag kunde knappt längre se vart mittlinjen fanns. Att köra i sådant väder är aldrig kul men när man samtidigt vet att man bara har sommardäck på bilen ja då är det mindre kul ;)

Vi var först framme, sedan kom Ingela med Maja & Shelina och sedan tittade Marian från Norwinstar inom och sa hej. Kvällen bjöds på mkt prat, skratt, fika och förstås en massa hundlek =)

Lite bilder från kvällen kommer här =)


        


     





Kl 6:30 väckte hundarna oss, jag och Ingela som hade tänkt få sova i alla fall till kl 7.. Men icke nicke sa hundarna =)
Nu var det också skönt att utställningen inte började från kl 11 och det är ju alltid skönt att slippa stressa och istället kunna äta dricka sitt kaffe, rasta hundarna i lugn o ro =)

Många dp´s var anmälda,, hela 80st men då var det visserligen ngr som inte dök upp pga av nattens väder och det är ju absolut inget som är konstigt att man då väljer att inte köra utan stanna hemma för sina hundar o sin egen säkerhet  ( med andra ord skiter jag både i mig själv o hundarna då jag körde med sommardäck hehe )

Tyson & Boriz var super duktiga i ringen, skötte hanteringen och gick hur fint som helst. Men återigen var Tyson strået vassare och vann sin klass med CK, Boriz blev 3a med HP.  Tyson placerade sig sedan inte i Bhkl.

Lite bilder från Växjö dagen har vi ju också =)


                                       BROSSAN SANTOS


                         OJ OJ SÅ MÅNGA JUNIOR TIKAR

     
      publiken                       Ingela med Shelina          Jenny med Zalsa


                                     INGELA OCH MAJA


                                 CAROLIN OCH INEZ


GRATTIS SÄGER VI TILL ALLA SOM ÄR NÖJDA MED SINA RESULTAT OCH DENNA GÅNGEN ETT LITET EXTRA GRATTIS TILL JENNY "Dreampearl" SOM FICK CERT PÅ SIN ZALSA

STORT TACK TILL MAGDA FÖR ATT VI FICK ÖVERNATTA HOS ER OCH TACK ALLA ANDRA FÖR EN ÅTER TREVLIG UTSTÄLLNINGSDAG

RSS 2.0