VALBORG

Idag har jag varit i parken med familjen och firat valborg. En speciell och spännande upplevelse med mycket människor och en vackert sprakande brasa. Jag brydde mig inte så mycket om brasan utan försökte mer hålla utsikt efter några hundkompisar. Men jag fick nöja mig med barnen som kom fram och hälsade =)

525740-19

                                              

BORIZ

Nu har äntligen min nya ryska kompis Slavjan Sieger eller Boriz som vi kommer att kalla honom anlänt till Finland, tyvärr får vi vänta ett tag innan han kommer till oss i Skåne. Men vi hoppas att det blir i slutet av Juli eller början av augusti om allt går som planerat =)

Min nya kompis kommer att delägas av Ingela o Jan på Andeless Kennel.

525740-18


UTSTÄLLNING!

Kl 07:15 mötte vi Carola med C/o, sedan togs färden mot den inofficiella utställningen på Skanör-Falsterbo brukshundklubb. Gott om tid hade vi när vi kom fram =) Carola o husse fixade tältet och jag fick träna lite med matte.. Men himlens vad mycket hundar där var, självklart ville jag ju hälsa på alla och leka. Fast där bromsade matte o husse mig =(... Typiskt! 

Väl uppe i ringen gjorde jag ett strålande jobb och plockade hem mitt andra BIR med HP. Grattis till mig!

Grattis säger jag även till Dustin o Joy som också plockade hem BIR med HP =)  Vi tackar er även för en mycket trevlig och underbar dag. Joy du är lite av en favorit hehe..... Vi ses ju snart igen ; )

525740-17

KANINER!

Vilket fortsatt härligt väder vi har! Som jag tidigare berättat älskar jag att jaga kaniner och denna gång har de även lyckats fånga mig på bild. Halft nere i hålan! Fast denna gången med koppel =) Igår när jag var ute med husse jagade jag en kanin ner i kaninhålan, husse kallade och jag fick avbryta jakten med en backning från underjorden. Jag tyckte det var super kul men inte husse..... Nu på kvällsrundan ville jag ner igen men nu blir det ett skarpt NEJ NEJ NEJ =(

525740-13

                 

P:S Klicka på bild för att få förstorning =)

TISDAG!!!

Ja solen fortsätter att stråla över Malmö. Något som både jag och resten av familjen njuter av, det märks för man får många härliga promenader =) I parken är alla hundar fulla med lek o bus. Fast i den biten slår jag nog de flesta haha Tikarna är ju klart bäst och då spelar inte storleken någon roll hehe...

I söndags var det tänkt att vi skulle på DP träff och träffa kompisar i min egen storlek. Men min kära matte hade glömt att Natalie skulle på kalas, planerna blev snabbt ändrade och inget slappande här inte! Under tiden Natalie var på kalas gick turen för oss ner till Västra hamnen. Oj oj vad mycket folk där vad =) blev lite miljöträning för min del. Passar då även på att skryta lite hehe Jag hanterade folkmassan kanon, gick lugnt men med attityd och som också visade sig ha effekt. Med tanke på alla blickar jag fick =)

Nu hoppas jag bara det fina vädret håller i sig


BOKSKOGEN

Morgonen började kanon.. Vi vaknade till solsken =) Snabbt bestämde familjen att vi skulle på en tur till Bokskogen.

En riktigt härlig promenad blev det. Jag fick springa lös hela rundan, lukta på alla nya härliga vårdofter och rulla runt ibland löven. Helt slut men lycklig efter denna runda var jag minsann =)

525740-9

                          


FRISK!!!

Ja nu är jag åter frisk i mitt ben. Fast det har jag varit sedan vi var hos vetrinären =) Men matte o husse har ändå tvingat mig att vila och på den biten har de verkligen fått kämpa.. hehe!

Så idag satte matte mig åter i arbete och det tyckte jag var super kul =) Innan hon skulle iväg blev det först en runda i parken så jag skulle få träffa några av mina kompisar, efter det blev det lite allmän lydnads träning blandat med lek.. SUPER KUL!!!

Eftermiddagen och framåt har varit långa promenader i detta härliga vårväder och då har jag också fått jaga lite kaniner.. På den biten låter husse mig jaga kaninerna längre,, matte visslar in mig tidigt och då springer jag gärna några meter längre.. Jag älskar dessa kaniner!!!!!

Härligt att åter få vara ute på språng

DAGDRÖMMER

 Här sitter jag på soffkanten och tittar ut, dagdrömmer om att det är jag som springer runt där ute på ängen. Jag älskar att få vara lös och jaga en massa kaniner. Ofta lurar jag matte o husse att jag behöver gå ut hehe då går jag bort till balkongdörren, snusar och piper i den lilla springan. Ja och det funkar haha visst är dem lättlurade?


                                    525740-5

Lugnt o skönt

Helgen som varit fick bli en lugn sådan. Skadade nämligen mitt framben efter jag varit uppe på köksbordet och snokat. Det är vad matte o husse tror i alla fall =) Annars var tanken att vi alla skulle åkt till Österlen på en liten utflykt. Men nu fick vi stanna hemma och slappa tack vare mig!

Igår tog de mig till vetrinären för säkerhetens skull., allt var bara en liten streckning! Tyckte att matte o husse inte skulle låta mig hoppa o springa runt på ett tag,, haha lycka till säger jag!

         .                 
              JAG SOLAR             JAG O NATTIS SOVER         BARA MYSER


OM MIG!

Jag är en Dvärgpinscher som heter Andeless Mike Tyson af Galador men kallas "Tyson", bor i Malmö tillsammans med Anna, Jannis och Natalie, föddes 070918 i Kil (värmland) på Andeless Kennel som drivs av två underbara uppfödare Jan o Ingela. 

Jag är en mycket glad, kelig och fartfylld kille som älskar att mysa och bli aktiverad....

image1

Välkommen till min nya blogg!

Äntligen har matte o husse skapat en blogg till mig så att de kan uppdatera vad som händer i min vardag. Här händer allt mellan himmel o jord och då kan det också vara kul att dela det med er andra... VI SES!


RSS 2.0