Vad hände med oss???

Ja någon direkt uppmärksamhet har vi inte fått på 10dgr.. Visst inte så illa som det låter kanske! Men det har verkligen varit ett full speckat schema här hemma. Tyvärr var inte vi vovvar så mkt inblandade i det schemat mer än typ att vi fick komma ut på våra promenader haha ja lite träning fick vi ju dock =)

Allt detta fick vi stå ut med bara för detta LILLA SÖTA KRYP som hade kommit på besök hela vägen från Chicago med Matte´s syster och hennes man





Fast vi behövde ändå lite semester så vi kunde få lite extra tid att rå om varandra ;)  Det kan vi verkligen behöva för vi har hört att vi kommer att få ett fullspeckat schema nu i höst... Mer info om det kommer snart!



Sen har vi även en blivande modell i familjen... NATALIE!!!!

     


FÖRLOVNING

När klockan passerat 00:00 till den 6/8-08 korkades champagnen upp och ringarna kom fram..  Nu får vi se när bröllopet ska stånda =)



LITE GRILL I BJÄRRED 5/8-08

I tisdags åkte vi till Bjärred för att få lite mat i magen och god dricka =) Husse´s mamma Siw bor där. Kvällen blev en trevlig sådan.. De bor i en marklägenhet så de har en lite trädgårdsplätta,, kanon för oss hundar =) Vi kunde ju springa ut o in hela tiden... Sen blev det också lite social träning för Boriz,, ja för mig med haha



     

     




RSS 2.0