SVERIGES HETASTE HANAR


                                                  BORIZ


                                                  TYSON


                                                 HUSSE

VALPTRÄFF

I fredags var det åter dags för en tripp till Kil i Värmland, denna helg skulle vi få tillbringa vid sjön Frykken och då få träffa brossorna och andra trevliga valpköpare =) Denna gången hade vi även två nya med i vårt sällskap. Natalie o Boriz =) Ja Natalie har faktiskt aldrig varit med tidigare och Boriz är ju ny i flocken och då heller inte fått chansen....



Vilket ställe vi fick bo på.. WOOW WOOW säger vi bara, vilken utsikt o natur och vi fick även en egen liten stuga att bo i.

     
    Här bodde vi                 Lite av utsikten          Här bodde de övriga

FREDAGEN

Vilket kanon väder vi fick med på köpet. Japp det var riktigt varmt så det dröjde inte länge innan vi fick gå ner till sjön och svalka oss. Var minsann inte en enda hund som vägrade att hoppa i =) Bland ägarna var det minsann inte alla som tog ett dopp haha ja sen gnäller de över att vi inte alltid vill bada.. Ja männsikor är allt knepiga!!!!!



   
            Husse, Natalie och Mathilda bangade minsann inte

När vi sedan svalkat av oss orkade vi åter busa =) Fast det är inte alltid lätt att komma överrens när man är pojkar i samma ålder hehe,,  lite ringträning blev det också och matte fick äran att vara domaren. Ja ni kan tro att hon mös över att få den äran haha, god mat bjöds det också på och som vanligt fick vi hundarna knapra torrt. Var ju som sagt en varm dag och då behöver man dricka mycket vatten... Men hundfolket hoppade på vattnet och firade med annat =)


                     Här är det Robin som är lekledaren

   
Brossan Hugo                   Lite av folket                  Brossan Milo


LÖRDAGEN

Började med utställning i Ransäter. Husse, Natalie och Boriz följde inte med. De gjorde utflykt på egen hand till bla Karlstad. Fattade inte varför jag inte fick följa med där. För jag skulle ju ändå inte ställas ut. Matte hade anmält försent =(
Men vi fick i alla fall se brossorna gå mot varandra i ringen. Resultaten blev bra och alla fick första pris och placeringen blev Santos 1a med HP, 2a Milo, 3a Hugo

   

                   

SUPER GRATTIS TILL SANTOS OCH ÄVEN DE ANDRA TVÅ BROSSORNA MILO O HUGO

Efter utställningen var alla trötta och många tog sig en tupplur.... Men det blev minsann bara en stund för sedan var det dags för föreläsning och innan dess skulle vi hinna äta. På föreläsningen var vi hundar förbjudna =( Matte tyckte i alla fall det var en intressant sådan och det är alltid kul att höra hur andra tycker ledarskap innebär, sedan vissa saker man kanske aldrig direkt tänker på.

Sen efter det var de full rulle ute på gården. Jan hade tagit med sig valparna och vad händer inte när det är en massa valpar i omgivningen??? Jo ens ägare glömmer snabbt bort en och bara myser med dessa små gulliga lurviga varelserna. Men stoltast var nog valpköparna som snart har dessa ägor i sina händer =)

     
Stolta valpköpare             Natalie passar på         Hela gänget samlat



Kvällen kom snabbt i kapp, först fylldes bordet med en massa goa kakor och kaffe som snabbt byttes ut mot annat smått o gott =) Må tro att de hade det riktigt trevligt!

     
      Santos                           smått o gott              Alla vill vara med





     
   MYSIGT ATT KUNNA SITTA UTE OCH NÅGRA FLASKOR SENARE



     
 Man blir bara gladare           Lite träning            2 stick men ändå glad



SÖNDAGEN

Ja det är tufft att vara uppe halva natten och sedan stiga upp men dock efter tuppen. Lite lättare blir det när nya äventyr väntas. För denna dag skulle vi få lära oss och testa lite viltspår och person spår.. Ut i vildmarken tog de oss =) Tyvärr fick Boriz stanna med husse. Husse tog åt sig äran att få vara både hundvakt och barnvakt. Något han inte tackade nej till då han ändå älskar att bada... Först fick vi prova på spår. Matte gick först en bit och lade ut sin stinkande strumpa, vek av och kom sedan tbx.. Jag tog upp spåret snabbt, kom fram och stod precis bredvid och precis då blev jag distraherad av ngt annat framför mig... Spelar ingen roll för jag gjorde kanon bra i från mig och matte var åter stolt över mig =)

Sen var det dags för viltspår.. Jan hjälpte matte att lägga ut ett spår. Matte drog rådjursskanken, Jan gick efter och droppade nötblod. Stund senare var det dags för mig att försöka följa detta spår, Ingela följde med på turen, hjälpte och förklarde för matte hur hon skulle agera. Jag arbetade bra när jag väl arbetade men tappade fokus lite då o då. Men till sist hittade jag skanken och som jag till sist även tog i mun. Usch tänker många! Efter detta var både jag och matte helt utmattade =) MEN DET VAR VÄRT VARENDA MINUT.....

Detta har resulterat i att matte ska försöka lära husse... Så nu kommer jag få göra det igen men då även med min kompis Boriz. Super kul! 

Väl hemma igen var alla mycket nöjda, trötta och varma.. Så för vissa blev det ett sista dopp innan hemfärd skulle ske.

     



TACK ALLA FÖR EN UNDERBART TREVLIG HELG. STORT TACK TILL INGELA O JAN FÖR EN MYCKET BRA VALPTRÄFF OCH ÄVEN INGELA´S SYSTER SOM LÄT OSS BO PÅ DERAS GUDOMLIGA STÄLLE

P.S Vi har många fler foto att dela med oss... Ni som vill ha foto är det bara att säga till så mailar vi er =)

NYA BILDER

Matte har fått ny kamera av husse.. Så nu blir det många nya foto framöver =) Denna gången lägger vi ut på Slavjan Sieger "BORIZ"










FÖRSTA DAGEN MED BORIZ

Woow va kul det var att äntligen få träffa Boriz, vi fann varandra direkt. Blev ju genast en massa bus och det gör ju en också trött =)


RESAN TILL FINLAND 14/7-16/7

Ja detta var en resa som jag inte kunde följa med på. Då jag inte har något pass =( Men jag hade nog inte fått följa med i alla fall. För Natalie fick också stanna hemma. Oss dumpade de över till hund/barn vakt... De kallade det en resa för vuxna hmm men IGOR fick ju följa med????

Matte, Husse och Igor lämnade malmö ganska tidigt på måndagen för att köra till Stockholm. Där de sedan mötte upp min glade uppfödare Ingela. För att sedan ta båten över till Helsingfors. En resa de säkerligen hade mycket trevligt på =)

Väl framme i Helsingfors mötte de först upp Igor´s matte Anna. Äntligen fick Anna träffa sin efterlängtade Igor =)

Sen var det dags för matte, husse o Ingela att äntligen få möta upp och hämta de två efterlängtade hundarna BORIZ och SHERLINA....

THANK YOU MIRA FOR LETTING BORIZ LIVE WITH YOU DURING THE VACCINTAION TIME, YOU HAVE DONE A GREAT JOB AND YOU DID IT WITH LOTS OF LOVE


                                 Husse o Mira


                               SNYGGE BORIZ


                             Ingela med Sherlina


                            SNYGGE BORIZ IGEN

IGOR 13/7-08

Ja vem är IGOR? Jo det var en kille som matte o husse hämtade i Broby, som de sedan skulle ha med sig över till Finland. Igor´s matte bor nämligen i Finland och hade varit på utlåning här i Sverige och skulle nu äntligen få komma hem till sin matte och sina finska vänner =)

Först när han kom trodde jag att detta var min nya kompis. Men jag tyckte det var konstigt att han hade svansen kvar, var röd och kallades Igor. För på de bilderna jag sett på Boriz så skulle han inte alls se ut så.. Hmm ja man kan snabbt bli lite förvirrad haha... Fast Igor hade gärna också fått stanna för det var en härlig kille, som självklart fäste sig vid matte.. Vilken hund gör inte det =) Igor anpassade sig snabbt i vår flock och även han fick sova i familjens säng över natten =)


TVÅÅKER 10-12/7-08

Till denna utställning skulle vi endast köra ca 18mil. Matte hade bokat vandrahem utanför skällinge. Oj oj vilket spännande ställe kan jag påpeka. Matte sa att har man sett filmen HOSTEL ja då kan ni få lite av hennes känsla när hon körde in till detta ställe =) Vi var framme i god tid, checkade in, lastade av och gick en runda i den vildvuxna naturen i väntan på att Ingela skulle dyka upp, med bla med min älskade Maja och kompisen Hugo


               VACKERT VID SJÖN VAR DET ALLT

             
         Trött blir även jag                   Min söta Maja

Fredag morgon var det dags att göra oss i ordning för dagens utställning. En stressig sådan blev det. Matte och jag hann precis i tid. 5min till så hade vi missat allt. Vilken TUR!  Men detta resulterade till att jag kammade hem mitt första CERT =) WOOW WOOW visst är jag en snygging...  Men att börja ta cert i så tidig ålder då är man stilig =)

GRATTIS TILL ÖVRIGA SÄLLSKAPET SOM FICK FINA RESULTAT OCH SPECIELLT TILL PER SOM FICK CHAMP PÅ SIN BELLA.....

På kvällen var det dags för DP race. En trevlig tillställning där det bjöds på mat och fika =) Sen var det ett race för oss DP`s.. Jag placerade mig hyfsat för min ålder. Man kan ju inte vinna allt eller hur??? Trevligt sällskap för alla blev det i alla fall...

     

                     
                       Här laddar Hugo och Jag upp innan racet

Ja sen blev det lördags morgon och det var dags för ännu en utställning, denna gången var vi ute i god tid. Konkurransen var hög ännu en dag i ringen. Men jag gjorde bra i från mig och visade upp mig snyggt och slutade som bästa hane reserv =)

Här kommer resultaten för båda utställningarna

FREDAG:  junkl 1,1 med CK,  bhkl 2 med CERT
LÖRDAG: junkl 1,1 med CK, bhkl reserv

Tyvärr kunde vi inte stanna länge denna dag på utställningen. Matte var tvungen att ta sig hem och förbereda resan till Finland. Nu har jag ju snart min nya kompis hos mig =)


                  


UTSTÄLLNING I BORÅS

I fredags tog vi oss till Carola i Lund för att sedan ta färden mot Borås, på vägen mötte vi även upp Per med sällskap från Ungern Timea o Anti. Många goa hunddofter fanns där i bilen och roligast hade nog matte och Carola som skrattade för fullt hela vägen upp.

Väl framme på campingen mötte min uppfödare Ingela oss, hon hade min favorit Maja med sig och som var extra snygg denna gången haha. Ja sen var där ju såklart andra favoriter som Joy och Bella =) Sedan en massa andra snygga hundar. Ja man blev hundtokig kan jag säga =) Sedan har vi ju hundfolket som chattrade på över ngr glas vin....

Lördags morgonen var det dags för premiären för mig i officiell utställning. Jag har ju nyligen blivit 9mån och kan därför ställas i junior klass. Kan säga att matte var riktigt nervös och jag har aldrig sett henne sådan haha Jag var ju självklart cool lugn. I alla fall tills jag kom upp på bordet och de tog fram mätstickan. Usch säger jag bara.. Det var minsann inget kul alls =(  Resultatet blev lyckat ändå 1a pris med 2a placering. Efteråt skakade matte som ett asplöv. Japp jag har nog bättre nerver än henne haha. Sedan tog Dustin min polare 1a placeringen. Grattis Dustin!


                                   Jag och asplövet

     
      Per o Bella                                                  Carola o Lady

               
                      Inglea                             Timea
 
Säger även Grattis till alla de andra i sällskapet som fixade fina placeringar =)

Lördags kvällen hade hundfolket en härlig grillkväll som inte vi hundar fick njuta av. Nej till oss slängde de bara ut lite torrfoder.. Ja där satt de och njöt av god mat och firade med vin över resultaten. Inte ens vinet fick vi smaka =( Vi fick nöja oss med RENT VATTEN ....

     
     Grillmästaren                    hundfolket              Timea o utlänningarna

Söndags morgonen var det dags för andra utställningen. Märkte att matte höll lugnet bättre denna gången. Inte ett asplöv som höll kopplet denna gången utan nu var det Matte =) Jag skötte mig strålande på bordet, visade gärna tänderna, mätstickan märkte jag inte ens av, jag gick och ställde upp mig som en KUNG i ringen.. Resultatet av detta blev STRÅLANDE. 1a pris med 1a placering och CK. Sedan fick vi gå upp igen för att tävla om ett cert. Ha ha ja det var inte jag sugen på kan jag säga. Var mer sugen på att hälsa på de hundarna som gick bakom mig =)


                        JAG PÅ BORDET  MED MATTE SIDAN AV



                              MIN UNDERBARA MAJA

VI TACKAR ALLA FÖR EN UNDERBAR HELG


RSS 2.0