NYA BILDER PÅ BORIZ

Ja nu har vi fått lite nya bilder på min nya kompis Boriz. Vilken kille! Ja när jag och han entrar ringarna blir det tufft haha.... Ska bli kul när han kommer så jag har någon att fightas med =)

525740-54

525740-55

MORSDAG

Väckte matte tidigt så det blev ingen sovmorgon idag iheller, husse skulle iväg på sitt. Ja vilken bra början på hennes dag =) Men så har hon turen att ha en underbar dotter som fixade frukost till henne, ja jag är också underbar och gav henne en massa härliga pussar. Ja sedan var det full gång här hemma och jag har förstått att matte gillar ha ordning o reda.. Men att städa på en dag som denna hmm???

När husse kom hem hade han sjävklart fixat en present. Woow han vet vad en kvinna vill ha haha... Nu kommer matte att fortsätta lukta gott i alla fall =) TACK HUSSE!!!!

Efter maten blev det en härlig tur ute i det fria... Japp då var det dags att jaga kaninerna =) Detta tycker jag är super kul och försvinner snabbt iväg... Efter en sådan tur är man helt slut kan jag lova!

Kameran var med som vanligt. Matte är tokig när det gäller att fotografera=) En ny stå bild blev det och lite annat smått o gott...

525740-50

                    


FLYTTDAGS

Inte var det jag som skulle flytta denna torsdag. Utan matte´s mamma! Matte, Natalie och jag körde enda till Knislinge som ligger utanför Kristianstad för att hjälpa till med packningen, alla fick hjälpa till och även jag =) Fast jag tror jag var mer den som packade upp haha... Fast jag skötte mig bra ändå =) Bästa var att ha koll på allt som hände utanför och sedan sitta ute på terassen och sola medans de andra jobbade hehe....

Sedan hände något på promenaden som matte inte alls tyckte var kul. Är ju så att jag älskar att rulla mig i gräs osv. Fast denna gången lyckades jag rulla mig i hundbajs.. Blää tyckte alla =( Värsta var ju nu att vi inte var hemma och matte hade ju inget hundschampo med sig. Trodde jag skulle slippa jobbiga duschen men icke sa nicke matte löste även detta problem. Typiskt att hon alltid ska lösa allt....

525740-48
Passar på att sola mig efter duschen

   
Hjälper matte           Håller vakt           Dammtorkar        Trött blir man

INOFFICIELL UTSTÄLLNING I VEBERÖD ( BIR och BIS 5a)

Ja tidig morgon blev det idag igen.. Fast jag brukar väcka matte ganska tidigit ändå haha...  Husse körde oss till Veberöd för han kunde tyvärr inte vara med idag =( Hans bror Alex var nere på besök hos oss över helgen =)

Väl framme mötte vi upp fixar Carola och Pär som har min lilla favorit Bella =)

Märkte att matte började bli lite nervös innan det var dags och denna gången hade hon även lyckats skada sin axel dagen innan och hade verkligen svårt att lyfta upp armen. Men min matte ger sig inte så lätt och det har jag verkligen förstått =)

Första omgången fick jag möta en hane i min grupp för första gången och honom slog jag ut =) Bordet var inte lika skrämmande denna gången och domaren fick känna på mig,, jag ville hoppa ner från bordet haha. Men matte var super stolt på den biten för jag har verkligen gjort framsteg på främmande männsikor =)  I ringen ville jag hela tiden vända mig om och kolla vem som var bak. Jag är ju en nyfiken liten prick haha.. Fast matte lyckades ändå att få mig att gå fint.. All denna träning med okända männsikor och hur matte ska hantera mig när jag är mer intresserad att titta bak. Dessa tips kommer från mina UPPFÖDARE INGELA OCH JAN. Tack för att ni hjälper Matte o Husse =)

Sen var det dags att möta vinnande tik. Ja henne ville jag ju också självklart ha koll på =) Men matte lyckades ännu en gång få mig att gå fint stuntvis, det var i denna omgången jag kammade hem BIR med HP.. Ja matte blev super glad må ni tro haha

Sen till det bästa, som jag även skötte super bra.. Ja det var BIS finalen =) Oj oj oj säger jag bara för här kommer jag haha...  JAG SLUTADE SOM BIS 5:a  GRATTIS GRATTIS TILL MIG och MATTE =) VI är ett bra team vill jag verkligen påpeka =)

GRATTIS SÄGER VI ÄVEN TILL JOY SOM BLEV BIR och BIS 2a, DUSTIN SOM KAMMADE HEM CERT och TILL MIN LOVER BELLA SOM TOG SITT ANDRA CERT.. WOOW GRATTIS TILL ER!!!

TACKAR ÄVEN KARIN O MARIA PÅ STJÄRNFLOCKENS KENNEL SOM TOG bla EN VINNARBILD NÄR JAG BLEV BIR VALP =)

TACK CAROLA OCH PÄR FÖR MYCKET TREVLIGT SÄLLSKAP och för att du Carola körde oss hem =)

525740-40

SLAVJAN SIEGER "BORIZ"

Ny bild på min nya snygga kompis....

525740-44

FREDAGS GRILL I LOMMA

I fredags åkte vi hela familjen till Lomma för att ha en trevlig grillkväll hemma hos Tobbe, Liz, Emma och rottweilern Atta. Blev en kanon kväll med mycket bus =) Matte o Husse mfl fick njuta av den goa maten,, medans stackars mig o Atta fick ligga fint och titta på, inte ens busa fick vi göra då =(

Må tro att Atta är en stor tik.. Men vad bryr jag mig om det =) JAG ÄR LITEN MEN TUFF ÄNDÅ =)

525740-42

                                     


VECKAN OCH LITE TILL

Matte har varit dålig på att uppdatera.. Men äntligen gör hon det! Helgen som varit var en super varm sådan och jag fick nöja mig med långa promenader morgon och kväll. Lite tråkigt tyckte jag =( Jag älskar ju att vara ute och kunde inte riktigt förstå varför jag inte riktigt orkade att springa runt utan hellre ville ligga och sola mig.. Hörde här hemma att de berodde på värmen...

Mycket träning blir det för min del =) Allmän lydnad kallar matte det för och sedan har vi även haft social träning.. Hmm tycker det är märkligt att min familj vill att jag ska gå fram till okända människor.. Fast jag tycker det är lite kul för jag får en massa godis haha. Det konstiga är nu att jag tillåter de att klappa mig och jag stannar kvar. Förr stack jag så fort jag fått godiset.. Säger bara vad har hänt med mig?

525740-36

                          

UTSTÄLLNING I LOMMA

Hörde matte´s klocka ringa tidigt och märkte snabbt att något var på gång. Vi lämnade hemmet vid 7:30 för att först lämna Natalie hos en kompis och sedan körde vi till Lund för att låna ett tält av Carola. Ja jag fattade ingenting!

Väl framme på Lommas brukshundsklubb hade redan en hel del männsikor hittat dit. Var nu jag förstod vad som var på gång =) Sen låg jag i min bur och skrattade för mig själv när matte o husse stod och klurade med tältet haha ja vilken syn..
 
Efter lång väntan i den stekande solen var det äntligen min tur att entra ringen, jag gick fint som vanligt och ställde upp mig snyggt, det enda som var åter obehagligt var bordet. USCH säger jag bara! Fick HP och fick möta vinnande tik. Jag slutade som BIM pga min blyghet.. Jag är inte blyg bara när jag står på bordet hehe =)

TACK CAROLA FÖR ATT DU LÅNADE UT DITT TÄLT

525740-34 

525740-35

STENSHUVUD NATIONALPARK

Lördagen gjorde vi en utflykt till Stenshuvud. En biltur som tar ca 1.5h! Bilresor stör mig inte utan jag trivs att ligga i min bur där bak, antingen slappar eller sover jag =) Vädret var kanon och det märktes i parken för det var mycket folk eller rättar sagt många tyska turister.

Tyvärr fick jag inte springa löst =( Fast det gjorde inget för jag fick min motion ändå. Tanke på att det var en bit att ta sig upp, roliga stigar med mycket sten... Väl uppe möttes vi alla av en enormt vacker utsikt =) WOOW WOOW säger jag bara, familjen visade mig tre olika vackra utsiktsplatser, vi satt en stund på varje plats och bara njöt av den vackra utsikten.....

Efter denna tur var jag super nöjd men helt slut!

525740-33                            

       
                                                             

                                       

TURNING TORSO

Usch lite små trött har man varit lite under förmiddagen. Tar minsann på krafterna att vara på utställning, det är inte bara på mig det märks haha matte o husse var också lite trötta =)

Men här hemma blir det inget slappande.. Idag blev det en tur till lekplatsen vid Turning Torso, Natalie hade sin kompis Irma med sig. Jag säger bara woow vilka två livliga tjejer detta är haha är ju knappt så att jag själv hänger med =)

Kvällen hade matte o husse premiär på grillen, de hade köpt jätte smaskiga grillspett.. hmm tror ni att jag fick något av det? Nej jag fick i stället färskfoder.Fast det är något jag skarpt gillar så jag förlåter dem för grillspetten =)

525740-24

                   

                                  

P.S. klicka på bild för att få den förstorad (tror jag sagt det innan)

UTSTÄLLNING I LANDSKRONA

Resan började ytterligare en tidig morgon, Carola mötte vi upp längs motorvägen,  vädret denna gången var ju ingen höjdare och jag  tackar Carola för hon hade tältet med sig =) Lilla Natalie och Emil var också med för att heja på oss alla. Men dessa två stackars barn fick husse köra hem och roa haha TACK HUSSE!

Pär kom också dit med en ny fjälla som kallas Bella.. Woow henne fattade jag tycke för direkt =)

I ringen gjorde jag som vanligt bra ifrån mig hehe.. Vann mot tiken och blev BIR valp =) I finalen gjorde jag min bästa prestation hitills, gick fint bland alla dessa hundar och ställde upp mig fint =) Jag placerade mig tyvärr inte denna gången.. Matte o Husse var mäktigt stolta ändå!

Grattis till Joy som blev BIR och BIS 5 och Dustin som blev BIG1 och BIS 8 =)
Tack Carola C/o för trevligt sällskap =)

525740-22


RSS 2.0